Flowers of Life Areena avataan Gloriaan uutena vuotena

Kulttuuriareena Gloria ja Flowers of Life ovat päättäneet toteuttaa yhteistyössä päivittäin auki olevan tapahtuma-areenan, joka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa tapahtumia ja esityksiä ainutlaatuisessa ympäristössä. Flowers of Life tuo areenalle omaa kansainvälistä huomiota saanutta valotaidettaan, jolla koko tilasta saadaan omanlainen hohtava taikamaailma.

Flowers of Life on toteuttanut yli 100 valotaideprojektia 23 maassa. Suomalaisille ryhmä on tullut tutuksi erityisesti LUX Helsingistä, Slushista, suurista metsäbileistä ja klubi-installaatioista.

Flowers of Life:n pääsuunnittelija Veikko Lappalainen kertoo tulevasta Flowers of Life-areenasta löytyvän varmasti ainakin UV-tekniikalla toteutettua symmetriaa ja kolmiulotteisuutta. Uusi areena tuo kirjaimellisesti uutta väriä Helsingin keskustaan, tämä tila antaa mahdollisuuksia vaikka mihin. Erityisesti taiteilija mainitsee lapset, joille hän aikoo luoda samanlaisia elämyksiä kuin tammikuisessa LUX Helsingissä. Sisätila auttaa toteuttamaan myös erilaisia installaatioita ulkotilaan verrattuna.

Flowers of Life Areena kutsuu helsinkiläisiä ideoimaan ja toteuttamaan ohjelmistoa

Flowers of Life Areena on Glorian tapaan avoin kaikille kaupunkilaisten keksimille tapahtumaideoille.
Areenaa myös vuokrataan erilaisille teemaan sopiville tilaisuuksille.
— Mahdollisuus toteuttaa oma esitys tai kokonainen tapahtuma tilataideteoksen sisällä inspiroi taatusti ihan uudenlaisia juttuja, hehkuttaa Glorian tuottaja Juha Oinonen. — Wau-efektiin me tietysti tässä pyritään, meidän kaikki tammikuun tapahtumat tullaan tekemään tämän teoksen ehdoilla, ja on jännittävää nähdä mitä seuraa, kun me annetaan vapaat kädet ja hulppeat kaksi viikkoa rakennusaikaa Suomen parhaalle deco-tiimille.

Flowers of Life Areena
31.12.2017–31.1.2018
Kulttuuriareena Gloria
Pieni Roobertinkatu 12
Helsinki

 

Lue lisää:
www.flowersoflife.net