Lapinlahden Lähde täyttyy vaietuista tarinoista – Haluatko sinä kertoa omasi?

Taiteiden yönä 24. elokuuta Lapinlahden vanhan sairaalan miljöössä nähdään nuorten tekemää taidetta siitä, mistä on vaikeaa puhua ääneen.

Mistä sinä et puhu -teema näkyy taiteiden yönä teatterin, kuvataiteen, tanssin, lyhytelokuvien ja kuunnelmien muodossa. Teoksia on toteutettu kuluvan vuoden aikana mm. aihetta käsittelevissä työpajoissa sekä leireillä. Materiaalia esityksiin on ammennettu sekä nuorten taiteentekijöiden omista kokemuksista että muilta nuorilta kerätystä materiaalista. Mukana on tarinoita mm. nuorten riittämättömyydentunteesta sekä suhteista vanhempiin, ystäviin ja politiikkaan.

Teoksia Taiteiden yöhön mahtuu vielä. Kokoonnumme Lapinlahden Lähteellä sunnuntaina 20. elokuuta klo 11-17, jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan tilaan sekä ideoimaan omaa osallistumistapaasi. Voit liittyä mukaan joko valmiin teoksen kanssa tai saapua paikalle luomaan jotain täysin uutta yksin tai yhdessä muiden kanssa. Teoksen muodolla ei ole väliä – se voi olla juuri sitä, miten sinä haluat kertoa nuorten vaietut tarinat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Samuli Mäkisalo, samuli.makisalo@hel.fi / 040 124 6548
Marjaana Veikkanen, marjaana.veikkanen@hel.fi / 041 512 1738
Tiina Toivonen, tiina.toivonen@hel.fi / 0415121706
Elina Mäyrä, elina.mayra@hel.fi puh / 040 334 6752

https://www.facebook.com/mistasinaetpuhu/