Loistefestari avaa ovia nuorille tanssinharrastajille

Esiintymiskokemusta, uusia tuttavuuksia ja rutkasti kannustavaa palautetta tanssin huipuilta – tätä kaikkea tarjoaa maaliskuussa järjestettävä Loistefestari.

Loistefestarin taiteellinen johtaja vuonna 2017 on koreografi ja tanssija Haza Hajipoori.

”Loistefestari on upea nuorille suunnattu tapahtuma. En tiedä mitään parempaa ja turvallisempaa tapaa päästä esiintymään. Harvoin pääsee esiintymään ammattilaisraadille ja saa siitä palautetta. Muistan omasta nuoruudesta, kuinka tällainen palaute oli kullanarvoista”, Hajipoori sanoo.

Tapahtumaan voivat osallistua kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat 10–20-vuotiaat tanssinharrastajat. Tanssilajeina ovat nykytanssi, katutanssi, show- ja jazztanssi, kansantanssi ja muut etniset tanssilajit sekä baletti.

”Vuosi 2017 on iso tanssin vuosi ja se näkyy myös tapahtumassa. Täyttäähän Suomikin sata vuotta. Loistefestari tulee olemaan avoin, värikäs ja monikulttuurinen”, kertoo Hajipoori.

Loistefestari järjestetään 25.–26. maaliskuuta pääkaupunkiseudulla osana valtakunnallista Nuori Kulttuuri -tapahtumaa. Festarin mieleenpainuvimmat esitykset nähdään Loistefestarin gaalassa Aleksanterin teatterissa 29. maaliskuuta sekä valtakunnallisessa Nuori Kulttuuri MOVES -tapahtumassa Rovaniemellä 26.–28. toukokuuta.

Lue lisää osoitteesta loiste.munstadi.fi

Loistefestarin järjestävät Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten nuoriso- ja kulttuuritoimet.