Nuoret uudistavat Pitäjänmäen nutan tunnetun sisustustoimiston kanssa

Nuoret pääsevät tekemään yhteistyötä sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kiven, Finlaysonin ja huonekaluliike Vepsäläisen kanssa Pitäjänmäen nuorisotalon viihtyvyyden edistämiseksi.

Nuoret ovat ideoineet talolle mm. värimaailmaa sekä erilaisia teemoja ja toimintoja. Nuorten ja yritysten yhteistyönä nuorisotalosta saadaan laadukas ja alueen nuorille räätälöity kokonaisuus, joka vastaa entistä paremmin nuorten vapaa-ajan ja harrastusten vaatimiin tarpeisiin.

– Meidän tehtävänä ja tavoitteena on luoda uusia elämyksiä nuorille ja inspiroida heitä tekemään ruokaa, pelaamaan ja olemaan toistensa kanssa, toimitusjohtaja Vertti Kivi

Nuoret ovat toivoneet talolle mm. uusia sohvia ja mattoja, seinille maalauksia, enemmän kasveja ja parempaa ilmanvaihtoa, hiljaista huonetta sekä galaksiteemaista seinää. Finlaysonin luovan johtajan Petri Pesosen mielestä pilotilla on tärkeä tarkoitus.

– Nuorisotila voi olla just se paikka, jossa nuoret inspiroituisi ja löytäisi harrastuksen, joka estäisi syrjäytymästä. Jos tällaista pystytään tekemään, niin työ on varmasti sen arvoista.

Suunnittelutyön jälkeen aloitetaan nuorisotalon perusremontti, minkä jälkeen alkavat sisustustyöt. Kun projekti on valmis, vietetään uudistuneen talon avajaisia. Kerromme avajaisista lisää lähempänä ajankohtaa.