NuoriEspa avaa lavan nuorille lahjakkuuksille

Kesäkuussa nuoret yhdistävät voimansa ja luovat keskittymän Helsingin ytimeen. Nuorten tapahtuma NuoriEspa järjestetään 27.–30.6. Espan lavalla ja Esplanadin puiston ympäristössä.

NuoriEspa järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa. Tapahtuman ohjelmaa ovat tekemässä kymmenet nuoret ympäri Helsinkiä. Osallistuminen NuoriEspa-tapahtumaan antaa nuorille hyvän mahdollisuuden kehittää ja tuoda omia taitojaan esille. Nuorisopalveluiden tapahtumayksikön ja Arabian nuorisotalon nuoret kesätyöntekijät ovat mukana tapahtuman tuotannossa. Itähelsinkiläisnuorten yhteinen ekokahvila luo tapahtumaa varten oman hittituotteensa, ja nuoret esiintyjät ottavat lavan haltuun kaupungin keskustassa.

Tapahtuman osallistujia musiikillaan viihdyttää Loistefestarin ja Arabia Music Housen bändit, ja paikan päällä on mahdollisuus oppia tärkeitä taitoja Martoilta. Tapahtumaviikolla juhlitaan samaan aikaan Pride-viikkoa, joten myös Espan lava pukeutuu sateenkaaren väreihin.

Tapahtuman toteuttaa Helsingin nuorisopalveluiden tapahtumayksikkö yhdessä Savoyn, Glorian, Arabian nuorisotalon, Nuorten Ekokahvilan, Marttojen ja Loistefestarin esiintyjien kanssa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

Alustavat tapahtuma-ajat:

keskiviikko-torstai klo 15–19

perjantai klo 16–20

lauantai klo 12–18

Ohjelma tarkentuu kesäkuun alussa.

 

Lisätiedot:

Tiina Toivonen, tuottaja, puh. 041 512 1706

Sanna Lesonen, tuottaja, puh. 040 334 7443