Paras kesä ikinä – fudista, kaupunkiseikkailua ja paljon muuta!

Unohditko ilmoittautua kesäleirille? Ei hätää, joillakin leireillä ja kursseilla on yhä tilaa ja ilmoittautumiset vielä käynnissä. Esimerkiksi Longboardin alkeiskurssille voi ilmoittautua vielä 28.6. ja Pukinmäen nuorisotalon Dance Projektiin 7.6. asti.

Lisäksi kesällä on monenlaista avointa toimintaa maksutta. Noin kymmenellä kentällä on arkisin ohjattua NutaFudista kesäkuussa, joillakin kentillä myös heinä- ja elokuussa. Lisäksi 12 tekonurmikentällä ympäri Helsinkiä on vapaaharjoitteluvuoroja arkisin klo 16–18 ja viikonloppuisin klo 10–12 syyskuun loppuun asti.

FunAction järjestää muun muassa erilaisia kesäpelailuja, ulkotreeniä, jollapurjehdusta, jousiammuntaa ja kalliokiipeilyä.

Fallkullan kotieläintilalla alkavat heinäkuussa työnjaot, joissa hoidetaan eläimiä ja tehdään navetta- ja puutarhatöitä. Pasilan nuorisotalolla pelataan konsolipelejä kesäkuussa ja Pihlajamäen nuorisopuistosta löytyy korkeatasoisen skeittiparkin lisäksi kahvila teehuoneineen.

Koskelan nuorisotalolla nautitaan kesäkuussa viihtyisästä pihanutasta ja Lähiöpuutarha tarjoaa avointa puutarhatoimintaa Kontulassa, Meri-Rastilassa, Maunulassa, Roihuvuoressa ja Jakomäessä.

Urbaanilla löytöretkiviikolla suunnataan joka päivä eri kohteisiin ympäri Helsinkiä. Monet nuorisotalot, kuten Kontulan toimintakeskus Luuppi ja Kivikon nuorisotalo ovat avoinna nuorille kesäkuussa.
Tsekkaa parhaat kesätekemiset: www.harrastushaku.fi