Parhaat paikat kesälomalle varataan nyt!

Kesä 2018 Harrastushaku.fi

Onko parempaa paikkaa viettää kesää kuin Helsinki? Nauti kesällä aurinkoisista rannoista ja saarista, narraa kaloja Stadin parhailla kala-apajilla, viihdy teatterileirillä, opettele poniajelua Fallkullassa, vietä unohtumattomia kesäpäiviä Bengtsårin leirisaarella… Parhaat paikat varataan nyt osoitteessa: Harrastushaku.fi


Narraa kaloja Stadin parhailla kala-apajilla

Kiinnostaako kalastus? Tule mukaan narraamaan kaloja Stadin parhaille kala-apajille! Viikon ohjelma suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa maanantaina. Kesäakatemian kalastuskurssilla retkeillään viikon jokaisena päivänä pääkaupunkiseudun oivilla kalapaikoilla tai kalamaisissa kohteissa.
Kesäakatemian Kalastuskurssi A


Syvenny peliohjelmointiin Scratch-ohjelmalla

Leirillä syvennytään peliohjelmointiin Scratch-ohjelmalla ja opitaan tekemään monimutkaisempia pelejä. Tämä leiri soveltuu nuorille, jotka ovat käyneet aloittelijoiden peliohjelmointileirin tai joille ohjelmointi Scratchilla on jo tuttua.
Peliohjelmointileiri edistyneet (11 – 15v.), Scratch


Opettele poniajelua Fallkullas
sa
Poniajoleirillä suoritetaan Fallkullan oma poniajokortti. Korttikurssi on hevosen valjastamiseen ja ajamiseen perehdyttävä kurssi. Kurssilla harjoitellaan teoriassa ja käytännössä hevosen valjastusta ja ajamista. Tule nauttimaan kesäisestä viikosta hoitaen ja ajaen hevosia hyvässä seurassa!
Poniajoleiri


Nauti kesästä ja teatteriharjoituksista Narrin teatteri- ja medialeirillä

Tule Vuosaareen, tunnelmalliseen Meriharjun luontotaloon, vanhaan kartanoon tekemään teatteria ja mediaa. Leirillä pääset kokemaan teatterin perusharjoitteita, näyttelemistä, improvisaatiota sekä liike- ja puheilmaisua. Aiempaa kokemusta teatterista tai mediasta ei tarvitse olla.
Narrin teatteri- ja medialeiri


Sukella seikkailuun Amazing Metro Racessa

Kestosuosikki on täällä taas! Amazing Metro Race on kaupunkiseikkailu, jossa parit suorittavat tehtäviä eri puolilla Helsinkiä ja Espoota. Kilpailussa liikutaan julkisilla kulkuvälineillä, etsitään kohteita vihjeiden mukaan ja suoritetaan tehtäviä joko yksin tai parin kanssa.
Amazing Metro Race 1


Vietä rentoja kesäpäiviä Bengtsårin saaristomaisemissa

Tule viettämään unohtumattomia kesäpäiviä Bengtsårin leirisaarelle. Ohjelmassa on luvassa monenmoista hauskaa puuhaa luonnon keskellä aina seikkailuradasta rantapeleihin. Toiminta painottuu peleihin, leikkeihin, ulkoiluun ja liikkumiseen.
Seikkailuleiri Bengtsårissa – YÖLEIRI 1


Sandels sommarkoloni

Sommarkolonin för barn i åk 2 – 5 ordnas i år mellan 4 och 21 juni. Måndag – fredag kl 9.00 – 16.30. Roliga utfärder runtom i stan, bad, tävlingar, lekar och spel står på programmet. Deltagarna skall ha med egen lunch och bussbiljett.
Sandels Sommarkoloni


Rastis sommarläger

Ungdomsgården Rastis ordnar sommarläger för barn i blivande årskurs 3-6. Vi pysslar, spelar spel, gör utflykter och besöker sevärdheter!
Rastis Sommarläger

Lisää kesätoimintaa osoitteessa: harrastushaku.fi