Pizzaa, pelejä, politiikkaa! Oulunkylän nutalla torstaina 23.3 Pelitiikkaa-ilta klo 17-20!

Kuntavaalit ovat tulossa ja nyt sinulla on mahdollisuus haastaa ehdokkaita pelien ja kysymysten merkeissä. Mitä käy kun kuntavaaliehdokkaille laitetaan hiiri, näppäimistö, ohjain tai pelilauta eteen? Paikalle olevat kuntavaaliehdokkaat ovat alle 30-vuotiaita ja heitä on kymmenestä eri puolueesta. Saat tietää miten he ratkoisivat esimerkiksi opiskeluun ja työpaikkoihin liittyviä ongelmia.

Tarjolla on otsikon mukaisesti erilaista syötävää ja juotavaa. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille nuorille. Mikäli et pääse paikalle, niin tapahtumaa livestriimataan klo 18-20 Netarifi-kanavalla Twitchissa. Voit osallistua keskusteluun myös sitä kautta.

Tapahtuma järjestetään torstaina 23.3. klo 17-20 Oulunkylän nuorisotalolla (Kylänvanhimmantie 25B). Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Ogelin Nuta, Netari-verkkonuorisotalo ja Digiboom.fi.

Tapahtuma on osa Pelastakaa Lasten ja Soneran yhteistä Digiboom -kampanjaa. Koko vuoden kestävä hanke on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Hanke nostaa esiin lasten ja nuorten kokemuksia oikeuksien toteutumisesta esimerkiksi verkko- ja peliyhteisöissä. Tavoitteena on, että lapsen oikeudet toteutuvat verkossa paremmin.  Kampanjaan voit tutustua osoitteessa www.digiboom.fi ja #digiboom.