Superia ohjelmaa syyslomalla!

Ota kaikki irti syyslomasta tekemällä digitarinoita Nuorten toimintakeskus Hapessa, ihastelemalla eläimiä Fallkullassa, tekemällä omia biisejä bändileirillä, hengailemalla kavereiden seurassa yönutalla, kokkailemalla itsesi huipulle kokkisodassa tai skabaamalla Megalaneissa. Tutustu syysloman ohjelmaan nuorisotaloilla ja muissa kaupungin paikoissa.

 

Syyslomalla Hapessa tehdään digitarinoita – ilmoittaudu mukaan medialeirille!
Nuorten toimintakeskus Happi 16.–18.10.2017
Leirin teemana ovat digitarinat. Kolmen päivän aikana harjoitellaan tarinankerrontaa median eri välineiden avulla. Leirillä pääset kokeilemaan, kuinka ääni, kuva ja video toimivat yksin ja yhdessä.
Tule luomaan digitarinoita

Ihastele syksyn värejä ja ihania eläimiä Fallkullassa
Fallkullan kotieläintila auki yleisölle syyslomaviikolla (vk 42) ma-su 16.–22.10 klo 10–15. Työnjaoissa siivotaan karsinoita ja seurustellaan eläinten kanssa. Ilmoittaudu osoitteessa harrastushaku.fi. Syyslomalla voit suorittaa myös poniajokorttikurssin. Poniajokorttikurssilla harjoitellaan ponin valjastusta ja ajoa. Ilmoittaudu osoitteessa harrastushaku.fi. Tervetuloa!

Roihuvuoren nuorisotalon bändileirillä tallennetaan itse tehtyjä biisejä
Nyt on elämäsi tilaisuus osallistua kolmen päivän bändileirille, jossa myös äänitetään harjoiteltu ja ehkä jopa itse tehty biisi! Klikkaa tästä ja lähde mukaan:  Syysloman bändi- ja demoleiri

Kivikon yönutalla kisataan kokkaustaidoissa ja löhöillään yönutalla
Kivikon nutan syyslomalla pistetään suut makiaksi Fazer-retkellä, mitellään kokkaustaitoja kokkisodassa ja nautitaan hyvästä seurasta ilta- ja yönutalla. Isojen yönutalla luvassa superia ohjelmaa, ruokaa, kisailuja, leffoja, löhöilyä, hyvää seuraa ja unetonta menoa. Tarviiko syyslomalla enää mitään muuta?
SYYSLOMA; fazer-retki, kokkisota, iltanuta, yönuta

Idän megalanit Kallahden nutalla
Tänä vuonna Megalanit ovat kaliiberia isommat ja ne järjestetään Merirastilan sijaan Kallahden nuorisotalolla. Näin saadaan tilaa, ohjelmaa ja konepaikkoja on enemmän. Megalaneilla to 19.10. järjestetään paljon turnauksia ja pienempiä skaboja. Megalaneilla voit myös tutustua Merirastissa arkisin järjestettävään MakersSpace-toimintaan, jossa pääset rakentelemaan robotteja, säestämään musiikkia LittleBits-syntikalla, pelaamaan Tetristä banaanin avulla ja paljon muita hassuja värkkäilyidiksiä.
Idän megalanit

Ruotsalainen tyyli-ikoni Gloriassa
Perjantaina 13.10. Gloriassa keikalla Kerbera (Swe) ja Lessdmv (Fin). Ruotsalaisen tyyli-ikonin SEIKE:n luotsaama Kerbera on yksi isoimpia nimiä eurooppalaisessa visualrock-scenessä. Konsertti on täysin ilmainen, ja se on Glorian ja bändien lahja syyslomaansa aloitteleville nuorille!
Syysloman aloitus Gloriassa

Polkuautoilemaan Lasten liikennekaupunkiin
Lasten liikennekaupungissa vietetään ikärajattomia perhepäiviä koululaisten syyslomalla 16.–20.10 2017. Perhepäivinä vanhemmat ja mukana tulevat aikuiset ohjaavat lapsia turvalliseen liikkumiseen liikenteessä. Liikennekaupungista saa lainaksi polkuauton. Lasten liikennekaupunki

Hae lisää ohjelmaa osoitteesta harrastushaku.fi

Syysloma tuo tapahtumia, valoa ja toimintaa syksyyn

Syyslomalla yllin kyllin liikuntaa koko perheelle