Änärii, Fifaa ja lähin Fortnite-peli

Olitpa huipputason pelaaja tai vasta aloitteleva örkkituhoaja, niin nuorisotaloilta löytyy peliseuraa! Nuorisotaloilla on peli-iltoja, konsoli-, PC- ja lautapelaamista kaiken tasoisille peliharrastajille. Taloilla keskitytään pelaamiseen hyvällä ja reilulla meiningillä. Käy tutustumassa esim. Pelikeskus Scoren toimintaan Oulunkylässä, Pasilan nuorisotaloon tai nuorisotalo Merirastiin.

Pelikeskus Score

Pelikeskus Score tarjoaa tilaa ja toimintaa nuorille peliharrastajille. Viikon päiville on teemat esim. tiistai-iltaisin keskitytään Super Smash Bros pelisarjan peleihin. Torstaisin Scoressa on tytöille avoimet peli-illat ja sunnuntaisin vuorossa on Gaymers’ Night.
Pelikeskus Score

Pasilan nuorisotalo

Pasilan nuorisotalolla on 11 pelikonetta pelaamista varten, sen lisäksi talolla voi pelata konsoleilla. Pasilassa suosittuja pelejä ovat Mine Craft, League of Legends (LoL), Counter Strike, War of Tanks, War of Warships, Overwatch ja Fortnite. Käytössä on myös erittäin hieno flipperi, pingis, billjardi sekä monet lauta- ja korttipelit.
Tule viihtymään, pelailemaan tai vain viettämään aikaa kavereiden kanssa.
Pasilan nuorisotalo

Nuorisotalo Merirasti

Nuorisotalo Merirastin pelihuoneessa voit tutustua pc-pelaamisen kulttuuriin ja kokeilla uusi pelejä, sekä tutustua uusiin kavereihin tai pelata soolona. Taitotasolla ei ole merkitystä, kaikki ovat tervetulleita. Osaavat ohjaajat neuvovat ja pelaavat nuorten kanssa.
Nuorisotalo Merirastin pelitoiminta

Löydä lähimmät lanit ja eSport-tapahtumat osoitteesta: munstadi.fi