Ilmaista studioaikaa Itiksestä Munkkaan

Tavoite tälle vuodelle? Haluaisitko tehdä omaa musiikkia tai tallentaa oman bändisi demon oikeassa studiossa? Valitse alla olevista studioista se, joka on sinulle sopivin.

#2019 Goals? munstadi.fi

Helsinki Freedom Records / Happi

Helsinki Freedom Records eli HFR on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen (nyk. nuorisopalvelut) perustama levy-yhtiö tai paremminkin levy-yhteisö. Artisteina toimivat pääkaupunkiseudun nuoret, joista eräät artistit ovat sittemmin lähteneet omille teilleen esim. Mikael Gabriel teki levytyssopimuksen Universal -levy-yhtiön kanssa alkuvuodesta 2010. HFR:n studioissa voit aloittaa räppiurasi.
Helsinki Freedom Records

Studio Stoa Itäkeskuksessa

Nuorten toimintatalo Kipinän studiolla itäkeskuksessa on mahdollisuus äänittää kokonaista bändiä, tehdä musiikkia koneella, laulaa, tehdä omia biisejä ohjaajan kanssa ja mitä nyt vain musiikin parissa tuleekin mieleen tehdä.
Studio Stoa

Studio Pikkiz

Studio Pikkiz on Liikkuvan Studion pysyvä kotipaikka. Studio on rento ja hyvin akustoitu kompakti pieni tila Pikku Huopalahden nuorisotalolla (Hilda Flodinin kuja 6). Studion äänityskopissa hoituvat hyvin laulut, räpit, sekä kitara- ja bassoäänitykset. Studio soveltuu myös mainiosti esituotantoon ja miksaamiseen.
Studio Pikkiz

Harjun studio

Harjussa toimii pääkaupunkiseudun nuorten bändeille tarkoitettu demostudio. Pitkän historiansa aikana Harjun nuorisotalon studiossa on äänitetty monia klassikoita demoista levyihin asti. Lisäksi talosta löytyy nuorille hiphop-kulttuurista kiinnostuneille musiikintekijöille räätälöity Street Soul Studio. Huomioithan, että Harjun studion käyttö on maksullista.
Harjun Studio

Kontulan Luupin hiphop-studio

Kontulan nuorten toimintakeskuksessa toimii nuorille suunnattu hiphop-studio. Studio tarjoaa nuorille hiphop & r’n’b -musiikin tekijöille mahdollisuuden työstää omaa musiikkiaan ammattilaitteilla. Opastus laitteiden käyttöön ja ammattimiksaaja tulee talon puolesta. Studiossa on myös mahdollista nauhoittaa soittimilla.
Luupin äänistudio

Kannelmäken nuorisotalon studio

Kantsun nuorisotalon studiolla on mahdollisuus äänittää omaa musiikkia. Kysy lisätietoa nutalta!
Kannelmäen nuorisotalo

Arabian nuorisotalo

Arabia Music House tarjoaa kaikenlaista musiikkitoimintaa tapahtumista opetukseen. Tule mukaan!
Arabian nuorisotalo