Tietoa Mun Stadista

Munstadi.fi on Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen sivusto. Mun Stadista löytyy vapaa-ajan paikkoja, harrastuksia, tapahtumia ja neuvoja nuorille Helsingissä. Yli 60 nuorisotalolla, nuorten tapahtumalla ja toimintapaikalla on omat sivut munstadi.fi:ssä! Lisäksi Mun Stadi tarjoaa mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin ja järjestää itse toimintaa Helsingissä.

Mun Stadi taistelee tylsyyttä vastaan ja tekee Helsingistä kivemman paikan!

#munstadi

Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Mun Stadin sivut

Munstadi.fi -etusivulla pääset selaamaan uutisia ja blogikirjoituksia helsinkiläisiltä nuorisotaloilta ja nuorten ryhmiltä.

Paikkoja -sivulta löydät kaikki helsinkiläiset nuorisotilat, niiden omat munstadi.fi -sivut ja sijainnin kartalla.

Tekemistä -sivulta löydät tapahtumia ja harrastuksia Helsingissä. Voit hypätä Harrastushakuun etsimään harrastuksia, kursseja ja leirejä.

Tietoa -sivulta löydät tietoa ja neuvontaa mm. asumiseen, opiskeluun ja kesätöihin Helsingissä. Voit myös jättää Pulmakulmassa nimettömänä kysymyksiä, joihin vastataan tai ottaa yhteyttä Luotsi-toimintaan jos tarvitset tukea vapaa-aikaan tai koulunkäyntiin liittyvissä asioissa.

Tee itse -sivulta löydät tiloja, välineitä, raha-avustuksia ja vinkkejä silloin kun haluat yksin tai ryhmässä järjestää esimerkiksi tapahtuman, kurssin tai retken. Lisäksi löydät opastusta kuinka voit vaikuttaa Helsingin kaupungin päätöksentekoon tai toimia sinua kiinnostavien asioiden parissa nuorten järjestöissä.

Vaikuta –sivulla pääset esittämään ideasi ja osallistumaan helsinkiläisten nuorten vaikuttamisjärjestelmä Ruudin aloitteisiin.

 

 

 

Tietosuoja

Mun Stadi –sivustolta kerätään kävijätilastoja sivuston ylläpitoa ja kehittämistä sekä viestinnän ja markkinoinnin kehittämistä varten. Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala on sitoutunut suojaamaan verkkopalveluidensa käyttäjien yksityisyyttä Tietosuojalain (2018), EU:n tietosuoja-asetuksen (2016/679) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Mitä tietoja keräämme? Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala kerää muun muassa evästeiden (“cookies”) avulla tietoa Mun Stadi […]