Kaikkien aikojen leirikesä on täällä!

 

PÄIVÄLEIRIT

Amazing Metro Race
3.–6.6. ja 10.–13.6.
Amazing Metro Race on kaupunkiseikkailu, jossa parit suorittavat tehtäviä eri puolilla Helsinkiä ja Espoota. Kilpailussa liikutaan julkisilla kulkuvälineillä, etsitään kohteita vihjeiden perusteella ja suoritetaan tehtäviä joko yksin tai parin kanssa. AMR viikko kestää maanantaista torstaihin. Jokainen pari saa suoriutumisajan kultakin päivältä. Nopeimmat palkitaan päivittäin ja viimeisenä päivänä paljastetaan koko viikon voittaja.
Leirin hintaan sisältyy  HSL:n matkalippu leirin ajaksi, leirin ohjelma klo 10:00-17:00 sekä kevyt aamupala ja päivän päätteeksi lämmin ruoka.
Lue lisää ja ilmoittaudu 29.5. mennessä:
Amazing Metro Race 2, 10.13.6. 
HUOM! Amazing Metro Race 2:een on vielä paikkoja vapaana, iloittaudu pe 7.6. klo 12 mennessä!!!

GR!F goes Räp Bandcamp
3.–7.6.
Girls Rock Finlandin räppileirillä opit tekemään biittejä, lyriikoita ja käyttämään laitteita kokeneiden räppäreiden johdolla. Viikon lopuksi leiriläiset nousevat lavalle vetämään keikan esittäen omat viikon aikana syntyneet biisit! Leirin aikana biisit myös äänitetään ja leiriläisistä otetaan promokuvat, joten käteen jää myös konkreettista muisteltavaa! Räppileiri on suunnattu 1325 -vuotiaille tytöille, naisille, trans* ja ei-binääreille nuorille.
Lue lisää ja ilmoittaudu 30.5. mennessä

Luova lava -päiväleirit  7–11-vuotiaille
3.–7.6. ja 10.–14.6.
Leireillä pääsee tutustumaan monipuolisesti eri esittävän taiteen aloihin kuten tanssiin ja teatteriin, unohtamatta muita perinteisiä leiritouhuja kuten kädentaitoja, leikkejä ja ulkoilua.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Teatterikurssi Narrin näyttämöllä 10–13 -vuotiaille
10.–14.6.
Viikon aikana pääsee tutustumaan teatterin peruselementteihin, kuten liike- ja puheilmaisuun, roolin ottamiseen, tunneilmaisuun ja improvisaatioon. Teatteria tehdään ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella, mutta rennolla otteella. Aiempaa kokemusta teatterista ei tarvitse olla.
Lue lisää

Liikuntaseikkailu Helsingissä 9–13-vuotiaille
24.–28.6.
Liikuntaa ja seikkailua Helsingin alueella ja Munkkivuoren nuorisotalolla, tiedossa viikon aikana mukavia uusia kokemuksia erilaisten liikuntalajien muodossa sekä uusia kavereita.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Draamaa puutarhassa -teatterileiri 13–17-vuotiaille
24.–28.6.
Pääset tekemään teatteria kauniissa ympäristössä Kumpulan Koulukasvitarhalla. Leiri on toteutettu yhdessä Lasten ja nuorten puutarha yhdistys ry:n kanssa.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Kuvataideleiri 9–12-vuotiaille
29.7.–2.8.
Mustikkamaan Syötävässä puistossa järjestettävällä taideleirillä piirretään, maalataan, kuvataan ja rakennellaan luonnonmateriaaleilla. Tutustutaan eri tekniikoihin ja tehdään pieniä teatterileikkejä. Vieraillaan myös  Korkeasaaressa, missä tutustumme lähemmin Syötävän puiston kummieläimeen, metsäpeuraan.
Lue lisää ja ilmoittaudu 14.7. mennessä

LEIRIT

Tsemppis! -leiri 12–16-vuotiaille
1.–7.7.
Lähde mukaan seikkailemaan Hankoon, Bengtsårin leirisaareen! Leirillä pääset nauttimaan luonnosta, uimaan, saunomaan, onkimaan, kisailemaan, suppailemaan, pelailemaan, nauttimaan iltanuotioista ja leiriohjelmasta. Vierailemme myös yhden päivän Hangon keskustassa rentoutuen ja ratkoen kiperiä pulmia.
Lue lisää ja ilmoittaudu 10.6. mennessä

Kesäleiri 12–15-vuotiaille
22.–28.7.
Perinteinen kesäleiri Östersundomin leirikeskuksessa Helsingissä. Ohjelmassa liikuntaa, kädentaitoja, kokkausta, retki Porvooseen ynnä muuta mukavaa.
Lue lisää ja ilmoittaudu 31.5. mennessä

Narrin teatteri- ja medialeiri 13-18-vuotiaille
29.7.–4.8.
Leirillä pääsee kokemaan teatterin perusharjoitteita, näyttelemistä, improvisaatiota, liike- ja puheilmaisua sekä monelaista mediaa. Aiempaa kokemusta teatterista tai mediasta ei tarvitse olla. Nautimme leirillä myös kesästä mm. uimalla, saunomalla, musisoimalla iltanuotiolla ja ulkoilemalla ihanassa ympäristössä Keravajärven äärellä.
Lue lisää ja ilmoittaudu 14.6. mennessä

Ecotrip -pyöräleiri 14–21-vuotiaille
31.7.–4.8.
Ecotrip on nuorten suunnittelema ekologinen fillarileiri nuorille Turun saaristossa. Roadtripille lähdetään Helsingistä junalla, Turusta vuokrataan pyörät ja lähdetään tien päälle kohti seikkailua! Pikku rengastien pyöräilyosuus on noin 110–140 kilometriä ja matka poljetaan leppoisasti asfaltoiduilla teillä.  Matkan aikana leirillä on pyöräilyn lisäksi myös ohjattua ohjelmaa sekä aikaa rentoutumiseen, uimiseen ja saunomiseen. 
Lue lisää ja hae mukaan 7.6. mennessä