Maksuttomat Tiktok- ja Twerk-tanssitunnit Malminkartanossa!

Anniina Raittinen vetää maksuttomia Twerk-tunteja Malminkartanon nuorisotalolla.

Kiinnostaako sinua oppia miten TikTok-tanssitaan tai mitä on twerkkaaminen? Tule mukaan kokeilemaan ja oppimaan huippuohjaajien, Tinze Twerk Studion ja Johanna Seppäsen kanssa.

Tunnit järjestetään Malminkartanon nuorisotalolla. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa harrastushaku.fi

TikTok-tanssia aina lauantaisin 21.11. saakka. Ensimmäinen tunti klo 13-14 on suunnattu 10-13-vuotiaille ja jälkimmäinen tunti klo 14-15 on suunnattu 13-17-vuotiaille.

TikTok-tanssin ohjaajana on tanssinopettaja Johanna Seppänen, joka tekee tanssillista sisältöä TikTokissa 190 000 seuraajalleen. TikTok-tanssitunneilla tanssitaan tämän hetken suosikkikappaleiden tahtiin, yhdistellään katutanssia ja TikTok-videosovelluksesta tuttuja liikkeitä. Kurssi huipentuu koreografian tekemiseen. Kurssi sopii kaiken tasoisille tanssijoille. Voit tulla tanssimaan vaikka et käyttäisi sovellusta tai sitten voit ehkä kuvata oman videon tunnilla.

Twerkin alkeet järjestää Tinze Twerk Studio 19.11 klo 17:00-18:00, ohjaajana Anniina Raittinen.

Tinze Twerk Studio on kaikille avoin twerkkaukseen erikoistunut tanssikoulu jossa jokainen otetaan vastaan juuri sellaisina kuin he ovat. Tanssitunnit ovat avoimen tason tunteja ja sopivat kaiken tasoisille tanssijoille. Tunneilla kerrotaan tanssilajin juurista, tehdään alkulämmittelyt, tekniikkaharjoitteita sekä koreografia.

Kurssit järjestetään yhteistyössä Tinze Twerk Studion, Helsingin liikuntapalveluiden EasySportin, FunActionin sekä MunStadin Enemmän Yhdessä -hankkeen kanssa.