Nyt kehittämään nuorille digitaalista toimintaa – Helsinki tarjoaa pika-avustusta!

Nyt on mahdollisuus kehittää nuorille digitaalista ja virtuaalista toimintaa, luomalla vaikka tapahtumia verkkoon tai keksien muuta yhteistä etätekemistä. Helsingin kaupunki tarjoaa pika-apua uusille ideoille!

Kaupunki tarjoaa pika-avustusta edistämään liikunnan, nuorison ja kulttuurin uudenlaista toimintaa, yhteisöllisyyttä ja etätekemistä digitaalisesti tai muilla keinoin.

”Koronaviruksen seurauksena monet kulttuurin ja vapaa-ajan toimijat ovat joutuneet keskeyttämään toimintansa. Kaupunki haluaa kannustaa toimijoita kehittämään uudenlaisia toiminnanmuotoja, jotta kaupunkilaisille olisi tarjolla kulttuurin ja vapaa-ajan palveluja myös tänä poikkeuksellisena aikana”, sanoo Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestari Nasima Razmyar.

Pika-avustuksen kokonaissumma on 300 000 euroa ja avustussumma per hakija on max.  5 000 euroa. Pika-avustuksen tavoitteena on hyödyntää nopeasti uusia innovatiivisia ja digitaalisia tapoja osallistaa kaupunkilaisia. Haku on jatkuva ja se alkaa 23.3. alkaen. Hakemukset käsitellään kiireisinä.

Lue lisää