Pride-viikon ohjelma nuorille

Olemme ylpeänä mukana toteuttamassa Helsinki Pride -yhteisön järjestämää Nuorten Pride viikkoa. Nuorten Pride house on tänä vuonna Kansallismuseon sisäpihalla Häkälässä. Voit tutustua koko Helsingin kattavaan ohjelmaan myös Helsinki Pride -sivuilla.

Vaikka rakkauden vuosi 2020 onkin koronaviruksen vuoksi muuttanut muotoaan, hulmuavat sateenkaariliput tänäkin vuonna ympäri Helsinkiä. Let the Pride Party Fun Begin! Valmistaudu Pride-kulkueeseen tekemällä työpajoissa itsellesi oma sateenkaaripinssi ja kyltti.

Syyskuun Pride-viikko on sateenkaarevaa tekemistä: onko sinun skenesi Gaymer’s night, elokuvat, tekstiilien tuunaus ja muoti, askartelu, sirkustelu, kirjallisuus, paneelikeskustelu vai onko oma hymysi yksinkertaisesti leveämpi kuin Pride-Photobooth! Katso tästä mitä ja missä tapahtuu, kun vuoden värikkäin viikko käynnistyy.

Helsinki Pride on Suomen suurin ja kaunein vuosittainen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tapahtuma. Silloin juhlitaan kaikkien ihmisten yhtäläisiä oikeuksia seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoleen katsomatta.


Sateenkaaripinssipaja koko Pride-viikon ajan Töölön kirjastossa klo 12–14

Tule tekemään maksutta oma sateenkaaripinssi Pride-viikolle ja osallistu Helsinki-sateenkaarikassin arvontaan!

Aika ja paikka: 7.–13.9. klo 12–14 Töölön kirjaston aula, Topeliuksenkatu 6, 00250 Helsinki

Lisätiedot:  09 3108 5025,  toolon_kirjasto@hel.fi


Maanantai 7.9.


Maanantaileffa And Then We Danced Vuotalossa 7.9. klo 18–20

Upea georgialainen tanssielokuva tyhjensi palkintopöydän Ruotsin Guldbagge-gaalassa: paras elokuva, paras miespääosa, paras käsikirjoitus ja paras kuvaus!

Merab tanssii Georgian kansallisessa tanssiryhmässä partnerinsa Maryn kanssa ja unelmoi paikasta pääryhmässä. Hänen elämänsä mullistuu, kun karismaattinen Irakli liittyy ryhmään ja alkaa kilpailla samasta paikasta, herättäen uusia tunteita Merabissa. Merab on ennen pitkää ratkaisun edessä: seuratako sydäntänsä ja lähteä vanhoillisesta maailmasta, jossa hän on kasvanut? Onko hän valmis riskeeraamaan kaiken, minkä vuoksi hän on taistellut?

Hinta: Vapaa pääsy, kesto: 1h 53 min, ikäraja: K12, kieli: georgia. Tekstitys: suomi ja ruotsi.

Aika ja paikka: 7.9. klo 18–20 Vuotalo, Mosaiikkitori 2 (Vuosaarentie 7), Vuosaari, 00980 Helsinki
Lisätiedot:
http://www.vuotalo.fi/


Sirkusvälineisiin tutustumista Nuorten Pride Housessa 7.9. klo 15–17

Tule mukaan kokeilemaan sirkusvälineitä Nuorten Pride Housen edessä olevaan puistoon. Tarjolla jonglöörausta, nauhoja, lautasten pyörittelyä ja paljon muuta! 

Aika ja paikka: 7.9. klo 15–17. Nuorten Pride House, Kansallismuseon sisäpiha Häkälä, Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki

Toteuttaja: Sateenkaarisirkus ja Sirkus Magenta

Lisätietoja: Instagram: sateenkaarisirkus


Gaymer´s Night – peli-ilta Score-pelikeskuksessa 7.9. klo 16 –21

Tervetuloa avoimeen peli-iltaan konsoli- sekä lautapelien parissa! Ilta on tarkoitettu 15–25-vuotiaille pelejä harrastaville sateenkaarinuorille ja heidän ystävilleen. Illan aikana pelataan yksin tai yhdessä, sateenkaarevassa seurassa. Tarjolla on monipuolinen valikoima konsoleita ja lautapelejä!

Lisätietoja: http://gaymersnight.munstadi.fi/ 

Aika ja paikka: 7.9. klo 16–21. Score-pelikeskus, Kylänvanhimmantie 25 H, 00640 Helsinki

Toteuttaja: Helsingin kaupungin nuorisopalvelut 


Maskipaja Nuorten Pride Housessa 7.9. klo 15-19.


Tule Nuorten Pride Houselle kokeilemaan kestomaskin tekoa! Et tarvitse aikaisempaa osaamista ompelusta, ohjaajat avustavat maskin teossa. Paja ja materiaalit ovat kaikille osallistujille maksuttomia. Pajoissa tehtävät kestomaskit voi pestä kuumassa ja ne kestävät useita käyttökertoja. Pajoissa voi tehdä 2 maskia/henkilö. Voit myös tuoda oman kankaan, jos haluat tehdä maskin jostain tietystä kankaasta! Parhaimmat maskit tulevat puuvillaisista joustamattomista kankaista. Muista pestä kangas ensin.


Aika ja paikka: 7.9. klo 15-19, Nuorten Pride House, Kansallismuseon sisäpiha Häkälä, Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki


Kirjailijavieraat Tuppurainen ja Saarakkala Kallion kirjastossa 7.9. klo 18

Esikoiskirjailijat Tiina Tuppurainen ja Janne Saarakkala avaavat Kallion kirjaston Pride-viikon haastattelutapahtumassa.

Aika ja paikka: 7.9. klo 18–19 Kallion kirjasto, Kupolisali

Lisätietoja: https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kallion_kirjasto/Tapahtumat/Pride_Kirjailijavieraat_Tuppurainen_ja_S(215216)


Tiistai 8.9.


Kontula Grilling and Chilling Kontulan nuorisotalolla 8.9. klo 16–21

Grillailua, rentoa yhdessäoloa ja ohjelmaa 13-25-vuotiaille nuorille. Illan aikana voit kokeilla tulenpyörittämistä ja muita sirkusvälineitä. Esillä myös kesällä 2020 toteutetun Taidetempauksen upeat työt. Tule mukaan!

Aika ja paikka: 8.9. klo 16–21, Kontulan nuorisotalo Luuppi, Ostostie 4, 00940 Helsinki

Toteuttaja: Helsingin kaupungin nuorisopalvelut ja Sirkus Magenta

Lisätietoja: http://luuppi.munstadi.fi/


Kuinka olla Tom of Finland -mies työpaja Kallion kirjastossa 8.9. klo 18–18.45

Tule mukaan löytämään itsestäsi Tom of Finland -mies, iloinen, ylpeä, maskuliininen ja seksikäs leikkisien ja hauskojen harjoitteiden avulla! Paja on avoin kaikille sukupuolille, seksuaalisuuksille ja kehoille. Kuka vain voi olla Tomin mies!

Aika ja paikka: 8.9. klo 18–18.45, Kallion kirjasto, Kupolisali. Vain täysi-ikäisille.

Lisätietoja: https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kallion_kirjasto/Tapahtumat/Kuinka_olla_Tom_of_Finland_mies_tyopaja(214975)


Sateenkaareva työpaja – tekstiilien tuunausta Malmitalolla 8.9. klo 16–19

Non-stop tekstiilityöpaja on tarkoitettu 12–18-vuotiaille. Illan aikanasuunnitellaan ja painetaan kangaskasseja ja t-paitoja. Tai tuo mukanasi oma tekstiili, jonka haluat tuunata! Opettajana on Pohjois-Helsingin kuvataidekoulun Hannele Heino. Ilmoittaudu ennakkoon tai tule suoraan paikan päälle. Tervetuloa!

Aika ja paikka: 8.9. klo 16–19, Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://pohjoispulssi.munstadi.fi/2020/07/03/pride-viikon-sateenkaareva-tyopaja/


Keskiviikko 9.9.


Drag Make Up –paja Malmitalolla 9.9. klo 18

Tervetuloa Drag Make Up -pajaan Malmitalolle! Pajaan on vapaa pääsy mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, koska osallistujamäärä on rajattu. Koronatilanteen vuoksi toivomme osallistujien käyttävän omia maskeerausvälineitä. Ikäsuositus 12–18 v.

Aika ja paikka: 9.9. klo 18 Malmitalon lämpiö, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: malmitalo.tuotanto@hel.fi


Keskiviikkoleffa My Beautiful Laundrette Malmitalolla 9.9. klo 18

My Beautiful Laundrette (Poikien pesula) on Daniel Day-Lewisin läpimurtoelokuva, jonka jälkeen hän on voittanut mm. kaksi parhaan näyttelijän Oscar-palkintoa (Minun elämäni ja There Will Be Blood). Elokuva on niin ikään ohjaaja Stephen Frearsin läpimurtoelokuva, jonka jälkeen hän on ohjannut unohtumattomia klassikoita kuten Valheet ja viettelijät, High Fidelity sekä Oscar-voittajan The Queen. Johnny (Daniel Day-Lewis) kuului aiemmin rasistiseen äärioikeistolaiseen liikkeeseen, ja menneisyys saavuttaa häntä vähitellen, mikä vaikeuttaa ystävyyttä Omarin ja tämän perheen kanssa. Tilannetta pahentaa entisestään Johnnyn ja Omarin välille syntyvä seksuaalinen jännite.

Aika ja paikka: 9.9. klo 18 Malmitalo, Pieni Sali, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki

Lisätiedot ja liput: Vapaa pääsy K16, vahtimestari jakaa lippuja alkaen puoli tuntia ennen näytöksen alkua, liput jaetaan saapumisjärjestyksessä. Salissa on turvavälit, maksimikapasiteetti 40 paikkaa. Vierekkäisillä paikoilla istuminen on sallittua vain saman seurueen jäsenille.

Ennakkoilmoittautuminen: Pride-viikon elokuviin on mahdollista ilmoittautua etukäteen täyttämällä ilmoittautumislomake Malmitalon nettisivuilla www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat, näin voit varmistaa pääsysi leffaan. Täytä lomakkeeseen tietosi ja seurueen koko (1-5 hlöä), ilmoittautuminen sulkeutuu aina tuntia ennen elokuvan alkua. Jos lippukiintiössä on tilaa, saat kuittauksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Lipun saat noudettua vahtimestarilta nimelläsi ennen elokuvan alkua. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja pieni osa lippukiintiöstä jätetään aina jaettavaksi paikan päällä.


Paljon ohjelmaa Nuorten Ympäristötilalla keskiviikosta perjantaihin 9.–11.9.

Ympäristötilassa käsitellään seksuaali -ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja osallisuutta esimerkiksi ilmaisten työpajojen kautta, joita järjestetään keskiviikosta perjantaihin kello 15.30–18.30 välillä.

Ympäristotila on työpajojen lisäksi auki keskiviikosta perjantaihin kello 13–20, jolloin paikalle saa tulla ihan vain hengailemaan! Ikärajoituksissa noudatamme tilan normaaleja käytäntöjä: 9–12-vuotiaat ovat tervetulleita tilaan kello 13–17 ja yli 13-vuotiaat kello 13–20.

Osoite: Nuorten Ympäristötila, Kauppakeskus Saaren 1. kerros, Yliskylänpuistokatu 4, 00840 Helsinki

Lisätietoja: http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/2020/08/18/ymparistotila-mukana-nuorten-pridessa/


Ekokahvilan herkkuja Nuorten Ympäristötilalla 9.–11.9. klo 15–19

Ekokahvila osallistuu jälleen Pride-viikkoon! Nuorten Ekokahvila valmistaa ilmastoystävällisiä herkkuja sekä nojaa kestävään kehitykseen ja oikeiden työelämätaitojen oppimiseen. Kahvilatoiminto on ekologista ja itseleivotut tuotteet pääosin vegaanisia.

Aika ja paikka: 9.–11.9. klo 15–19. Nuorten Ympäristötila, Kauppakeskus Saaren 1. kerros, Yliskylänpuistokatu 4, 00840 Helsinki.

Piknik Töölön kirjaston pihalla 9.9. klo 14
Sään salliessa järjestetään piknik kirjaston pihalla. Tarjolla on pientä naposteltavaa ja omia eväitä voi myös ottaa mukaan.

Aika ja paikka: 9.9. klo 14, Töölön kirjasto, Topeliuksenkatu 6 00250 Helsinki

Lisätiedot:  09 3108 5025,  toolon_kirjasto@hel.fi


Ekofashion-workshop Nuorten Ympäristötilalla 9.9. klo 15.30–18.30

Ekofashion-työpajassa nuoret voivat tuunata omia vaatteitaan ja asusteitaan kangasväreillä sekä tehdä itselleen Pride-kangaskassin. Ekofashion-workshop on tarkoitettu 9–29-vuotiaille nuorille.

Aika ja paikka: 9.9. klo 15.30–18.30. Nuorten Ympäristötila, Kauppakeskus Saaren 1. kerros, Yliskylänpuistokatu 4, 00840 Helsinki

Lisätietoja: http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/2020/08/18/ymparistotila-mukana-nuorten-pridessa/


Seminaari: Tove Jansson, edelläkävijä Oodissa 9.9. klo 12–16.30

Oodin ja KAVIn yhteisessä Tove Jansson -seminaarissa kuullaan eturivin Jansson-tuntijoita ja -tutkijoita.

Aika ja paikka: 9.9. klo 12–16.30, Oodi, Kino Regina, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki

Lisätietoja: https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Keskustakirjasto_Oodi/Tapahtumat/Seminaari_Tove_Jansson_edellakavija(211834)


Sateenkaareva kirjallisuus ja kirjavinkit Vuotalossa 9.9. klo 17–18.30

Rentoa sateenkaarevaa yhdessäoloa 12–18-vuotiaille ja mahdollisuus tulla tutustumaan kirjastojen laajaan sateenkaarimateriaaliin. Illassa mukana HLBTIQA+ -aiheisiin kirjoihin perehtynyt työntekijä, jolta voi tulla kysymään hyviä lukuvinkkejä.

Aika ja paikka: to 9.9. klo 17–18.30. Vuotalo, Vuosaaren kirjasto, kokoushuone 1, Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki

Lisätietoja: https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Vuosaaren_kirjasto/Tapahtumat/Sateenkaareva_nuortenilta(214116)


Sateenkaarihyllyt Helsingin kirjastoissa

Monista Helsingin kirjastoista löytyy jo sateenkaarihylly, johon on koottuna kaunokirjallisuutta, tietoa, sarjakuvia ja elokuvia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyen. Sateenkaarihyllyjen tavoitteena on parantaa halutun aineiston löydettävyyttä, edistää avoimuutta ja vahvistaa kirjaston roolia syrjintää vastustavana, kaikille avoimena paikkana. Runsas positiivinen palaute ja kirjojen kova menekki ovat jo ehtineet osoittaa, että hyllyt ovat tulleet tarpeeseen.

Sateenkaarihyllyjä löytyy jo Herttoniemen, Kallion, Laajasalon, Olulunkylän, Pasilan, Puistolan, Roihuvuoren, Tapulikaupungin, Vuosaaren kirjastosta sekä Oodista. Lähiaikoina sateenkaarihylly on tulossa myös Arabianrannan, Kontulan, Malmin ja Tapanilan kirjastoihin.

https://bit.ly/sateenkaarihylly


Aineistonäyttely Itäkeskuksen kirjastossa

Itäkeskuksen kirjastossa Prideviikon aikana aineistonäyttely asiakkaille. Näyttely tarjoaa aineistoa moneen lähtöön, tajolla niin kaunoa kuin tietoa, mukana myös äänikirjoja ja elokuvia.


Torstai 10.9.

Paina jälkesi Prideen – Työpaja Ohjaamossa klo 12-15

Priden päheimmät korut ja kassit Ohjaamon supersuositusta työpajasta! Voit tuoda tapahtumaan myös esim. omat t-paitasi tai kenkäsi ja tuunata niistä Priden värikkäimmät asusteet! Ohjaamo Pride on maksuton ja suunnattu 15–29-vuotiaille.
Aika ja paikka: 10.9. klo 12–15, Ohjaamo, Fredrikinkatu 48, 00100 Helsinki
Lisätietoa: https://ohjaamo.hel.fi/tapahtumat/ohjaamo-pride-paina-jalkesi-prideen/

Sateenkaarevat uratarinat – Ohjaamossa klo 14-15

Inspiraatiota ja ajattelemisen aihetta Sateenkaarevista uratarinoista. Ennen tilaisuutta klo 12-14 pääset keskustelemaan Helsingin kaupungin uramahdollisuuksista HelsinkiRekryn edustajien kanssa. Ohjaamo Pride on maksuton ja suunnattu 15–29-vuotiaille.
Aika ja paikka: 10.9. klo 14-15, Ohjaamo, Fredrikinkatu 48, 00100 Helsinki
Lisätietoa: https://ohjaamo.hel.fi/tapahtumat/sateenkaarevat_uratarinat/


Jos voit olla yksisarvinen, ole se – Maskeerausta Annantalolla klo 16-20

Ohjaamo Pride huipentuu maskeerauksen ja taiteen karnevaaliin! Ohjaamo Pride on maksuton ja suunnattu 15–29-vuotiaille.
Aika ja paikka: 10.9. klo 16-20, Annantalo, Annankatu 30 00100 Helsinki
Lisätietoa: https://ohjaamo.hel.fi/tapahtumat/ohjaamo-pride-jos-voit-olla-yksisarvinen-ole-se/


Nuorten järjestämä Pride-paneeli koulujen seksuaalikasvatuksesta sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä 10.9. klo 16.30–17.30. Katso paneeli Instagram-Livessä!

Helsingin nuorisoneuvosto kutsuu seuraamaan paneelikeskustelua, jossa päättäjät, nuoret, opettajat, asiantuntijat kuin kustantajatkin pureutuvat koulujen seksuaalikasvatuksen epäkohtiin ja etsivät konkreettisia keinoja siihen, miten sateenkaarivähemmistöjen yhdenvertainen asema seksuaalikasvatuksessa voitaisiin saavuttaa.

Aika ja paikka: 10.9. klo 16.30–17.30. Nuorisoneuvoston Instagram-live: @nuorisoneuvostohki

Panelistit:

Eeva Lahdenmäki, Otavan lukio-liiketoiminnan kokonaisuus

Liisa Pohjolainen, Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja

Heidi Halkilahti, Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen yhdenvertaisuudesta ja osallisuudesta vastaava pedagoginen asiantuntija 

Anders Huldén, palvelupäällikkö, Väestöliiton Poikien puhelin

Lotta Suviranta, opettaja ja opetuskirjan tekijä

Jemina Sandell, Nuorisoneuvoston jäsen, opiskelija

Léon Ziegler, opiskelija

Kati Hottola, opiskelija


Maskipaja Nuorten Pride Housessa 10.9. klo 15-19


Tule Nuorten Pride Houselle kokeilemaan kestomaskin tekoa! Et tarvitse aikaisempaa osaamista ompelusta, ohjaajat avustavat maskin teossa. Paja ja materiaalit ovat kaikille osallistujille maksuttomia. Pajoissa tehtävät kestomaskit voi pestä kuumassa ja ne kestävät useita käyttökertoja. Pajoissa voi tehdä 2 maskia/henkilö. Voit myös tuoda oman kankaan, jos haluat tehdä maskin jostain tietystä kankaasta! Parhaimmat maskit tulevat puuvillaisista joustamattomista kankaista. Muista pestä kangas ensin.
Aika ja paikka: 10.9. klo 15–19, Nuorten Pride House, Kansallismuseon sisäpiha Häkälä, Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki


Pikakurssi kalligrafiaan sekä korttien askartelua Nuorten Ympäristötilalla, 10.9. klo 15.30–18.30

Työpajassa harjoitellaan kalligrafian alkeita, jonka jälkeen nuoret pääsevät tekemään kortin jollekulle tärkeälle ihmiselle: perheenjäsenelle, kaverille tai vaikka omalle itselleen! Korttien teemana on arvostus: Arvostetaan toisiamme juuri sellaisena kuin ollaan.

Aika ja paikka: 10.9. klo 15.30–18.30. Nuorten Ympäristötila, Kauppakeskus Saaren 1. kerros, Yliskylänpuistokatu 4, 00840 Helsinki

Lisätietoja: http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/2020/08/18/ymparistotila-mukana-nuorten-pridessa/


Kylttipaja Malmitalolla 10.9. klo 12–18

Tervetuloa kaikille avoimeen kylttipajaan Malmitalolle, tule valmistamaan tai tuunaamaan kylttisi lauantain kulkuetta varten. Pajaan on vapaa pääsy, ryhmiltä vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. jotta osaamme varautua osallistujien kokonaismäärään.

Aika ja paikka: 10.9. klo 12-18 Malmitalon aula, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Ryhmien ilmoittautumiset ja lisätietoja: malmitalo.tuotanto@hel.fi       


Sirkusvälineisiin tutustumista Nuorten Pride Housessa to 10.9. klo 1719

Tule mukaan kokeilemaan sirkusvälineitä Nuorten Pride Housen edessä olevaan puistoon. Tarjolla jonglöörausta, nauhoja, lautasten pyörittelyä ja paljon muuta! 

Aika ja paikka: to 10.9 klo 17–19. Nuorten Pride House, Kansallismuseon sisäpiha Häkälä, Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki

Toteuttaja: Sateenkaarisirkus ja Sirkus Magenta

Lisätietoja: Instagram: sateenkaarisirkus


Perjantai 11.9.


Photobooth Pride-teemalla Nuorten Ympäristötilalla 11.9. klo 15.30–18.30

Perjantaiksi Ympäristötilaan rakentuu oma photoboot (valokuvauskoppi) Pride-teemalla. Tule ikuistamaan osallistumisesi Ympäristötilan Prideen yksin tai kaverin kanssa!

Aika ja paikka: 11.9. klo 15.30–18.30. Nuorten Ympäristötila, Kauppakeskus Saaren 1. kerros, Yliskylänpuistokatu 4, 00840 Helsinki


IrisHelsinki – Nuorten sateenkaareva ilta Lauttasaaressa 11.9. klo 17.30–20.30

Uusi nimi, sama mahtava tunnelma. Sateenkaaren jumalatar Iris on muuttanut Helsinkiin ja   IrisHelsinki rakastaa Pridea! Perjantain ohjelma on värikästä ja maukasta: teemme muun muassa yhteisen ison esikuva-aiheisen kollaasin sateenkaarevaan tilaamme ja koristelemme lettuja sateenkaaren värein. Tule tekemään omasi! Pssst… Voit tuoda mukanasi kuvia omista esikuvistasi kollaasiin ikuistettavaksi!

Aika ja paikka: 11.9.2020 klo 17.30–20.30 Nuorisotalo Apaja/Drumsö ungdomsgård, Pajalahdentie 10 Ab, 00200 Helsinki

Lisätietoja: http://happipride.munstadi.fi/ 


Perjantaileffa Beach Rats Malmitalolla 11.9. klo 18

Teini-ikäinen Frankie viettää aikaansa ystäviensä kanssa, jotka ovat pikkurikollisia, kokeilevat huumeita ja ajelevat ilman päämäärää Brooklynin laitamilla. Mutta kun hän on kotona, hän istuu tietokoneella ja etsii kontaktia vanhempiin miehiin selvittääkseen omaa identiteettiään. Ohjaus: Eliza Hittman. Rooleissa mm. Harris Dickinson, Madeline Weinstein, Neal Huff, Kate Hodge.

Aika ja paikka: 11.9. klo 18 Malmitalo, Pieni Sali, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki

Liput: Vapaa pääsy K16, vahtimestari jakaa lippuja alkaen puoli tuntia ennen näytöksen alkua, liput jaetaan saapumisjärjestyksessä. Salissa on turvavälit, maksimikapasiteetti 40 paikkaa. Vierekkäisillä paikoilla istuminen on sallittua vain saman seurueen jäsenille.

Ennakkoilmoittautuminen: Pride-viikon elokuviin on mahdollista ilmoittautua etukäteen täyttämällä ilmoittautumislomake Malmitalon nettisivuilla www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat, näin voit varmistaa pääsysi leffaan. Täytä lomakkeeseen tietosi ja seurueen koko (1-5 hlöä), ilmoittautuminen sulkeutuu aina tuntia ennen elokuvan alkua. Jos lippukiintiössä on tilaa, saat kuittauksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Lipun saat noudettua vahtimestarilta nimelläsi ennen elokuvan alkua. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja pieni osa lippukiintiöstä jätetään aina jaettavaksi paikan päällä.

Lauantai 12.9.

Nuorten Pride-viikon päätösjuhla Caisassa 12.9. klo 18-22


Nuorten virallisia Pride-viikon päätösbileitä juhlitaan tänä vuonna Kulttuurikeskus Caisassa. Bileiden musiikista vastaavat DJ Angelica Roselie ja DJ Sun Toiveet, sekä sensaatiomainen KUUMAA livesetillään! Lisäksi ohjelmassa on nuorten oma Drag Show.
Nuorten Pride tarjoa nuorille turvallisen tilan juhlia, tutustua ja olla ylpeästi omana itsenään. Sisäänpääsy on maksuton ja tapahtuma on päihteetön. Tapahtuman ikärajoitus on 13–17 -vuotiaat.

Aika ja paikka: 12.9. klo 18–22, Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4 B
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/637102460267761/


Sunnuntai 13.9.

Love, Simon – ulkoilmaelokuvanäytös nuorille Rikhardinkadun kirjaston sisäpihalla 13.9. klo 19

Kaikki nuoret ovat tervetulleita fiilistelemään Pride-viikon loppua Rikhardinkadun kirjaston tunnelmalliselle sisäpihalle.

Sateen sattuessa siirrymme kirjaston sisätiloihin.
Näytökseen pääsee 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen alkaa tekstiviestitse sunnuntaina 13.9. klo 15, numeroon 040 194 0892.

Paikka: Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

Tuottajat: Helsingin kaupungin nuorisopalvelut ja Rikhardinkadun kirjasto

Lisätietoja: http://happipride.munstadi.fi/