Stadin parhaat kesäkahvilat

Ah, kesä ja kesäkahvilat! Nuorisopalveluiden kesäkahvilat ovat nuorten suunnittelemia ja ne työllistävät nuoria. Tarjolla on herkkuja huokeaan hintaan, mukavaa oheisohjelmaa sekä taatusti ainutlaatuista kesätunnelmaa. Kierrä vaikka kaikki kahvilat!

Nuorten ekokahvila
Laajasalon nuorten ympäristötilan ja kirjaston terassilla
Kauppakeskus Saari, Yliskylän puistokatu 4
Avoinna 6.6. alkaen torstaisin klo 12:0018:00
Avajaiset Kukan & Flooran päivänä 13.5. klo 15:0019:00
Terassikahvilassa tarjoillaan itse tehtyjä leivonnaisia ja vegaanisia herkkuja. Valikoima vaaihtelee viikoittain. Tarjolla myös kahvia, teetä ja kylmiä virvoitusjuomia. Koirakavereille on pääsy terassille C-rapun käytävän kautta (parkkipaikan puoleinen ovi), josta pääsee rappuja pitkin galleriakäytävän kautta terassille. Terassilla järjestetään kesän aikana pop-up-työpajoja, joista lisäinfoa Facebookissa. Terassilla on kirjojen kierrätyskärry, johon voi tuoda ja josta voi hakea itselleen kesälukemista.
Nuorten Ekokahvila Facebookissa

Kahvila Linnunpesä
Pihlajamäen nuorisopuisto
Jengipolku 8
Avoinna 3.6.–31.7.2019.
ma–pe klo 11:00–18:00
Kahvila Linnunpesä toimii Pihlajamäen nuorisopuistossa puiston aukioloaikoina. Tarjolla on sekä itse leivottuja makeita ja suolaisia leivonnaisia että raikkaita juomia. Meillä käy vain käteinen.

Kilikuppila
Fallkullan kotieläintila
Malminkaari 24
Avoinna 3.6.–4.8. joka päivä klo 10:00–15:oo (poikkeuksena juhannus, jolloin suljettu)
Kilikuppila on Fallkullan kotieläintilan ylläpitämä kahvila. Kahvila on osa Fallkullan nuorisotoimintaa ja nuoret ovat aktiivisesti mukana kahvilan pyörittämisessä. Kahvilaan ovat myös koirat tervetulleita.
Lisätietoa Kilikuppilasta

Syötävä Puisto
Nuorten kesäkahvila
Mustikkamaanpolku 10
Avoinna 5.6–31.7.2019
ma–su klo 13:00–18:00
Taidetta, musiikkia, ekologisia työpajoja, raakakakkuja, suolaista ja makeaa, just sulle!
Tervetuloa viihtymään!
Syötävä puisto Facebookissa

Café Raparperimeri
Kumpulan koulukasvitarha
Vähänkyröntie 3-6
Avoinna 6.6.–25.7.2019
ti–to klo 14:00–20:00
Kesä-Heinäkuun ajan Kumpulan koulukasvitarhalta löytyy alueen nuorten suunnittelema ja pitämä puutarhakahvila Café Raparperimeri. Tuoreissa leivonnaisissa ja kasvisherkuissa käytämme oman maan satoa. Kahvilan yhteydessä myös erilaisia pihapelejä ja ohjelmaa, tervetuloa rentoutumaan idylliseen puutarhamiljööseen! Kahvilassa käy vain käteismaksu. Puutarhasta löytyy esteetön wc. Myös koirat ovat tervetulleita!
Lisätietoa Kumpulan koulukasvitarhasta.

Katukahvila Paju
Pukinmäenaukio
Avoinna 10.28.6.2019
mape klo 10:0015:00
Nuorten pitämä Katukahvila Paju elävöittää Pukinmäen asemanseutua jo kolmatta kesää positiivisella tekemisellä ja kohtaamisella. Katukahvila rakennetaan Pukinmäenaukion jalkakäytäväalueelle kohtaamispaikaksi paikallisille asukkaille ja ohikulkijoille. Tarjolla on laadukasta pienpaahtimokahvia, teetä ja pientä purtavaa huokeaan hintaan. Käteismaksu.