Tähtäätkö musiikkialalle? Ilmoittaudu Emma School -työpajoihin 4.11. mennessä!

Kuva: John Hult

Kiinnostaako musiikin tuottaminen, levy-yhtiöiden toiminta tai musiikkitapahtumien järjestäminen? Oletko kenties jo alan opiskelija, tai vasta pohtimassa alalle suuntautumista?

Emma Gaala ja Helsingin kaupunki järjestävät maksuttomia Emma School -työpajoja helsinkiläisille 15–25 -vuotiaille musiikkialasta kiinnostuneille nuorille. Työpajojen tavoitteena on lisätä tietoa musiikkialasta, musiikin tuotannosta sekä levy-yhtiöiden ja tapahtumajärjestäjien toiminnasta. Pajat rohkaisevat nuoria musiikkialalle ja aktiiviseen kulttuurin kehittämiseen, sekä tukevat monimuotoisen ja yhdenvertaisen kulttuurin kehitystä ja luovat monialaista yhteistyötä musiikin alalla.

Ensimmäiset Emma School -työpajat järjestettiin 2019. Katso tunnelmia esittelyvideolta!

Vuonna 2020 mukana ovat IFPI, Teosto, Gramex, Sony Music Finland, Elements Music, Fullsteam Management, Music Finland, Vallila Music House ja New Beat.

Ilmoittautaudu työpajoihin on viimeistään 4.11.2020 mennessä tämän linkin kautta! Voit valita yhden tai useamman eri työpajan, kiinnostuksesi mukaan. Jokaiseen työpajaan osallistuu 15 nuorta, jotka ovat suuntautumassa musiikkialalle tai toimivat jo alalla.

Työpajat järjestetään etänä, Teams-alustalla. Työpajoissa pääset oppimaan alan ammattilaisilta, mitä kaikkea musiikkialalla tehdään ja millaista alalla on työskennellä. Työpajat sisältävät asiantuntijoiden puheenvuoroja ja yhteistä keskustelua. Tarkemmat ohjeet, ennakkotehtävät ja Teams-linkki työpajaan lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen työpajaa. Opiskelijat saavat osallistumisesta todistuksen, jonka voi liittää osaksi musiikkialan opintoja!